banner
troubled

Vores passion

Vores Fifa spillere, spiller primært på Playstation 4 hvor deres største kompetencer ligger gemt. Kontakt Team Fifa.dk hvis du ønsker at spille mod os!

Når Team Fifa.dk tager ud til events, gør vi det som samlet hold. Det forventes at spillerne på holdet bakker hinanden op i såvel sejre som nederlag. Vi tager kort sagt hånd om hinanden

troubled
The Woods
Trolltunga, Norway
Mountains and fjords
Northern Lights
Nature and sunrise
Snowy Mountains

OM FIFA

FIFA-serien er en serie af computerspil udgivet årligt siden 1994 af den amerikanske udgiver Electronic Arts og udviklet af EA Sports. Typisk frigives en ny version sidst på året med opdaterede hold- og spillerdatabaser som stort set stemmer overens med de aktuelle ligaer i Europa, USA og Sydamerika, foruden en række nye spilfunktioner samt opdateret grafik og gameplay. Siden 1998 er der i år med slutrunder blevet frigivet en special version som indeholder de aktuelle VM eller EM landsholdstrupper. FIFA-serien har en årrække været betragtet som det førende fodboldspil på både PC, Playstation og xBox

Fifa.dk har i mange år gjort sig bemærket på den danske Fifa scene med et bredt udvalg af Fifa nyheder, og det er vi bestemt ikke færdige med. Tilgengæld har vi længe gået rundt med visionen om at starte noget nyt op, og derfor er det med stor glæde at vi nu kan præsentere hele det danske Fifa community for et officielt Fifa team.

Navnet på holdet bliver oplagt nok “Team Fifa.dk” og vil fremover være synlige til Fifa events i kampklar trøjer. Vil du komme i betragtning til vores hold, er du velkommen til at kontakte os igennem kontaktformularen til højre, og herefter vil vi vurdere dit niveau.

troubled
The Woods
Trolltunga, Norway
Mountains and fjords
Northern Lights
Nature and sunrise
Snowy Mountains