Chris Burton

Besked fra Ankerstjerne

For to år siden tikkede en besked ind på Chris’ telefon. Den var fra Ankerstjerne, og følgende ord skulle vise sig, at vende op og ned på den unge teenagers verden; “Hey Chris, jeg har set dine videoer på Instagram – du er super sej! (…) Er musikken noget du går og drømmer om?”.Kort tid efter mødtes Ankerstjerne og hans hold med Chris og hans familie, og da de hørte Chris synge og spille live, blev Ankerstjerne bekræftet i, at Chris var noget helt særligt.

Ankerstjerne og holdet tog Chris under deres vinger og har hjulpet ham med, at udvikle sit multitalent og finde frem til, hvad hans musikalske drømme er. Chris synger, skriver og producerer selv, og han er nu klar til at udsende sin debutsingle; ”Love Letters”. Ankerstjerne fortæller: ”Chris er den ægte vare. Han har et kæmpe potentiale, og det har været vildt og inspirerende at arbejde med ham. Jeg troede faktisk, at jeg skulle skrive og producere alt for ham, men det har vist sig, at han har rigtig meget at byde på selv. Jeg er så sindssygt stolt af ham, og glæder mig til at følge med i hans rejse.” ”Love Letters” er første skridt på Chris’ musikalske togt, og han vil bestemt gøre sig bemærket i 2019 med udgivelse af en håndfuld sange i et forløb, han selv beskriver som sin ‘Teenage Poetry Era’.

chris burton
chris

Har sunget hele livet

Jeg har sunget så længe, jeg kan huske. Da jeg var 11 år gammel, besluttede jeg, at jeg ville lære mig selv at spille klaver, og ikke længe efter begyndte jeg selv at producere og skrive sange. Den nu 16-årige Chris Burton var med andre ord tæt på at være full-blown musiker, inden han overhovedet ramte teenageårene. Talentet er vokset ud af et hjem, hvor der altid er musik i højtalerne og en folkeskole med et kreativt afsæt. Men selvom Chris Burton agerede færdigudklækket musiker i en tidlig alder, forstod han alligevel at bruge de virkemidler, som kun teenagere kender bedst: – Da jeg gik i femte klasse, gav jeg mig i kast med at spille covernumre og lægge dem på Instagram.

Han er teenager og skal snart starte i gymnasiet.

I midten af august træder Christoffer Burton ind ad dørene på Ordrup Gymnasium for at starte i 1.g. Men den kun 16-årige sanger er allerede trådt ind i hjertekulen hos en lang række danske musikere, der ser et stort lys i den unge knægt. På Instagram sender Joey Moe ham hjerter i kommentarsporet, han var udvalgt til at varme op på Christophers forårsturné, og sommeren over har han sammen med Rasmus Seebach, Burhan G og Hjalmer stået på scenen ved en række familiekoncerter landet over.